Her er lidt af mine dejlige ferieminder.

Min interesse for fremmede steder, startede nok da min mor i en tidlig alder tog familien med, en tur til Bornholm. Senere genså jeg øen med skolen. Efter nogle år, begyndte vi at flytte på campingplads i ferien hvor vi overnattede i et villatelt.
Det var en utrolig dejlig tid. Senere, efter mor fik kørekort og bil, besøgte vi mange flotte steder, på Sjælland og øerne.
Da jeg selv fik kørekort og senere bil, begyndte jeg selv at se mig omkring.

Som 19 årig, begyndte jeg at rejse som montør, bl.a. i Norge her så jeg i løbet af de næste 4 - 5 år mange flotte byer og pragtfulde attraktioner. Jeg købte hurtigt en mindre campingvogn, som blev byttet til en større. Efter at være kommet hjem solgte jeg dog denne.

Efter at være blevet far og gift, gik der en lang årrække, uden den slags oplevelser i mit liv. Dog var der et år med rejsearbejde, hvor jeg boede i en ældre campingvogn, jeg havde byttet med min båd.

Først efter skilsmissen, begyndte jeg igen at opdyrke dette område. I mit senere forhold, anskaffede jeg mig min første autocamper, som gav os mange dejlige ture og oplevelser. Efter 5 år med denne blev den byttet med en nyere på diesel som kom langt omkring i de tre år jeg havde den. Efter denne købte jeg den absolutte bedste som jeg nåede at have i 5½ år. Denne valgte jeg at sælge, efter det firma, jeg havde arbejdet i, mere end 23 år lukkede, min nye kæreste havde heller ikke stor lyst til camping. Jeg forsøgte med en stor campingvogn, opbygget til en familie som vores, men det slog aldrig rigtigt an. 

Efter at være blevet alene, byttede jeg denne campingvogn til den lille autocamper, som jeg har i dag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.08 | 23:08

Spændende læsning,

...
03.09 | 13:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen

...
27.07 | 12:32

Hey det er mig med den sorte p100
Skriv til mig på mail. Vis du har lyst

...
17.02 | 12:36

Hej Børge, jeg har slet ikke set at du har lagt et billede af mit trinbræt på din hjemmeside. jeg skal snarest tage et billede, Jeg er rigtig glad for mit trinb

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE