Påsketuren i 2007 gik til Berlin, og det kan varmt anbefales. Det er en flot by, med mange spændende atraktioner, og en rigtig god infrastruktur, som gør det nemt at komme rundt, og se en masse på kort tid.
Det eneste vi ikke nød, ( ikke forstod ) var nok det Jødiske museum, som ellers var meget velbesøgt, men for ikke indviede ( som os ) ikke særligt interessant, efter vores mening. Til gengæld, var morgenmaden, i TV tårnet, til trods for et blødkogt æg, som hellere burde bruges til frokosten, en oplevelse, selv om der var lidt overskyet, denne dag. Desværre glemte vi den ene dag cameraet hjemme i vognen, så der mangler nogle fotos. Vi håber på hjælp, fra de andre hold. På hjemturen, hvor vi i modsætning til udturen tog broen, gjorde vi holdt nogle dage i det Sønderjyske, på Als og Fyn.

Som mange andre steder, på denne hjemmeside, er der slettet tekst og fotos fra det tidligere liv, på opfordring. Så  derfor virker det mangelfuldt.

B.H.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 02:53

Jeg blev diagnosticeret med slidgigt som 69-årig i 2018 med flere mislykkede forsøg på at komme i form igen, jeg opgav håbet på grund af smerter og hævelser i m Simone

...
10.02 | 14:49

Hej Børge Holm jeg skriver til dig i håbet om flere oplysninger på hjælpetrin til Fiat Dukato camper årgang 2021. Hvor kan man få dem lavet og til hvilken pris.

...
02.08 | 23:08

Spændende læsning,

...
03.09 | 13:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE