Påsketuren i 2007 gik til Berlin, og det kan varmt anbefales. Det er en flot by, med mange spændende atraktioner, og en rigtig god infrastruktur, som gør det nemt at komme rundt, og se en masse på kort tid.
Det eneste vi ikke nød, ( ikke forstod ) var nok det Jødiske museum, som ellers var meget velbesøgt, men for ikke indviede ( som os ) ikke særligt interessant, efter vores mening. Til gengæld, var morgenmaden, i TV tårnet, til trods for et blødkogt æg, som hellere burde bruges til frokosten, en oplevelse, selv om der var lidt overskyet, denne dag. Desværre glemte vi den ene dag cameraet hjemme i vognen, så der mangler nogle fotos. Vi håber på hjælp, fra de andre hold. På hjemturen, hvor vi i modsætning til udturen tog broen, gjorde vi holdt nogle dage i det Sønderjyske, på Als og Fyn.

Som mange andre steder, på denne hjemmeside, er der slettet tekst og fotos fra det tidligere liv, på opfordring. Så  derfor virker det mangelfuldt.

B.H.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.08 | 23:08

Spændende læsning,

...
03.09 | 13:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen

...
27.07 | 12:32

Hey det er mig med den sorte p100
Skriv til mig på mail. Vis du har lyst

...
17.02 | 12:36

Hej Børge, jeg har slet ikke set at du har lagt et billede af mit trinbræt på din hjemmeside. jeg skal snarest tage et billede, Jeg er rigtig glad for mit trinb

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE